Solceller

Solceller

Att installera solceller har blivit mycket populärt hos privatpersoner vilket till stor del beror på att priserna för solceller har sjunkit med cirka 70 % de senaste 6 åren. Det har bidragit till att många privatpersoner har valt att installera solceller för att producera sin egen elektricitet för sin fastighet och därmed bidra till en bättre miljö. Det har dock genom åren visat sig att en investering i solceller inte bara är en investering i miljön utan också är en investering som ger en bra avkastning över tid. Normalt återbetalar sig en investering i solceller redan efter 10-12 år och därefter kan du se fram emot en bra avkastning genom minskade energikostnader i ytterligare 13-20 år.

 

Installera solceller

Vi hos TE Röj & Plåt kan erbjuda dig en helhetslösning för din solcellsanläggning, från planering till försäljning av solceller, installation och anslutning till elnätet. Våra skickliga snickare i Sälen har en lång erfarenhet inom branschen och den kompetens som krävs för att kunna installera solcellsanläggningar som ger maximal effekt. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din investering i Solceller. Självklart kan du också använda dig av ROT-avdraget, vilket innebär att du kan få 30 procent av arbetskostnaderna avdraget redan på fakturan och samtidigt slippa all administration.


Fler tjänster vi utför

Kostnadsfritt platsbesök med oss på TE Bygg & Plåt

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt platsbesök - helt utan köpkrav! Där vi tillsammans kan säkerställa att dina krav och önskemål blir uppfyllda för ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en av våra proffsiga snickare dig inom kort!