Välkommen att kontakta TE Bygg & Plåt

Välkommen att kontakta TE Bygg & Plåt

Ta kontakt med oss snickare i Sälen när du är i behov av hjälp med snickeriarbeten, installation av solceller eller renoveringsarbeten. Vi kan även göra allt inom plåt från vår egen verkstad i Vansbro.

Vår styrka som byggföretag är att vi alltid fullföljer hela ditt projekt till 100% - vi lämnar aldrig något halvfärdigt! Vi ser även till att tillhandahålla konkurrenskraftiga priser, vara noggranna och ge fina resultat - det är hittills ett vinnande koncept för TE Bygg & Plåt .

Vi utför våra tjänster med hjälp av utbildade och yrkeskunniga medarbetare som är experter inom varje specifikt område. Med över 16 år i snickeribranschen så kan du med trygghet vända dig till oss.


Vår specialkompetens hjälper er med glädje genom hela processen. Boka in ett gratis platsbesök för att säkerställa dina krav och önskemål.

Kostnadsfritt platsbesök med oss på TE Bygg & Plåt

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt platsbesök - helt utan köpkrav! Där vi tillsammans kan säkerställa att dina krav och önskemål blir uppfyllda för ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en av våra proffsiga snickare dig inom kort!