Funderar du på en köksrenovering i Sälen?

Har du tankar på en köksrenovering i Sälen eller Malung? Vi kan hjälpa dig med allt från planering till genomförande för att det ska bli så enkelt för dig som möjligt. Det är viktigt att planera köksrenoveringen noggrant och du ska alltid ha fokus på dina behov. Du ska trivas i ditt kök, samtidigt som det ska vara funktionellt för hela familjen. Att renovera köket är en god investering och nya vitvaror kan även ge sänkta elkostnader.

  • Vi kan vägleda dig om du behöver köksinspiration
  • Kontakta oss via vårt formulär här på sidan


Tips vid köksrenovering i Sälen

Om du vill ha ett väl utfört arbete av hög kvalitet bör du alltid anlita hantverkare att sköta renovering åt dig. Vi har god erfarenhet av köksrenoveringar och står gärna till din tjänst. Det är viktigt att du mäter storleken och kollar upp vilken typ av bänkskiva och köksluckor som kommer passa just i ditt kök. Tänk också på alla detaljer, då det är dem som skapar helheten i köket.

Att tänka på när du ska anlita snickare i Sälen & Malung

Det finns en del att tänka på innan du anlitar en snickare för din köksrenovering, för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt. När du anlitar oss kan du alltid räkna med ett högkvalitativt slutresultat. Vi har alltid dig som kund i fokus och det är dina önskemål som står i centrum. Självklart har vi utbildning och certifikat samt en gedigen erfarenhet av branschen. Vi kan hjälpa dig med allt från inspiration och planering till att slutföra arbetet.

Bestäm en budget för din köksrenovering i Sälen

Det är alltid bra att ha en uträknad budget innan du sätter igång att planera. Priserna kan skilja sig rejält beroende på vad du har fokus på. Vill du satsa på dyrare vitvaror eller vill du ha ett unikt, dyrt kakel? Du måste tänka på alla kostnader, så som kostnaden för arbetet som utförs och för materialet. Om du kontaktar oss för hjälp ger vi dig alltid ett prisförslag. Vi kommer gärna hem till dig och vägleder dig i din planering.

Vad kostar en köksrenovering?

Det är omöjligt att sätta ett allmänt pris för en köksrenovering med oss snickare i Sälen då det beror på så många olika faktorer. Du måste också tänka på att det är en investering som garanterat kommer att höja värdet på ditt boende. Priset beror på hur stort köket är, hur många arbetstimmar som krävs och hur dyrt material du väljer. Tänk på att du kan utnyttja ROT-avdrag på arbetskostnaden, men inte på de andra kostnaderna. Kontakta oss idag för att hitta en lösning som passar just dig.