Snickeri

Snickeri

Planerar du att utföra ett byggprojekt som exempelvis anlägga en ny altan, bygga en carport, sätta upp en friggebod eller göra en till- eller om-byggnation av din fastighet? Då kan du vända dig till oss som har yrkesutbildade snickare i Sälen som kan utföra allt inom snickeri. Vi kan åta oss mindre uppdrag men också hela totalentreprenader där vi i samarbete med andra behöriga hantverkare som exempelvis elektriker och rörmokare kan ta ansvar för hela ditt byggprojekt. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina snickeriarbeten. Vi kan bistå dig från planeringsstadiet till utförandet av ditt bygguppdrag så att du får ett perfekt resultat.

 

Vi hjälper dig med allt inom snickeri

TE Röj & Plåt utför enskilda snickeriuppdrag men vi kan också åta oss större renoveringsprojekt som exempelvis fasadbyte, takomläggningar, köksrenoveringar, nybyggnationer och upprättande av mindre byggnader. Våra erfarna och mycket skickliga snickare i sälen har en stor kunskap inom snickeri vilket innebär att de vet hur arbetet ska utföras på ett korrekt sätt för bästa resultat och maximal livslängd.

 

Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera ditt byggprojekt, lämna tips och råd kring ditt projekt och lyssna på dina önskemål. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris så att du vet exakt vad ditt byggprojekt kommer att kosta innan arbetet påbörjas. Självklart lämnar vi även garantier på vårt arbete och som privatperson kan du använda dig av ROT-avdrag, som innebär att du kan dra av 30 % av kostnaderna för vårt arbete. Avdraget får du direkt på fakturan så du slipper ligga ute med pengarna. 


Fler tjänster vi utför

Kostnadsfritt platsbesök med oss på TE Bygg & Plåt

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt platsbesök - helt utan köpkrav! Där vi tillsammans kan säkerställa att dina krav och önskemål blir uppfyllda för ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en av våra proffsiga snickare dig inom kort!