Renoveringsarbeten

Renoveringsarbeten

Vi utför alla typer av renoveringsarbeten som exempelvis golvläggning, nya innerväggar, köksrenovering, byta av innerdörrar, socklar, lister och mycket annat. Vi kan åta oss både mindre renoveringar, både inomhus som utomhus, men också större renoveringsarbeten där vi samarbetar med andra behöriga yrkesgrupper som exempelvis rörmokare och elektriker. När du ska genomföra en renovering är det alltid bra att först planera din renovering och lägga upp en budget så att du vet hur mycket det kommer att kosta. Du kan vända dig till oss som har skickliga snickare i Sälen som kan hjälpa dig genom hela processen, från planering till utförande.

 

Anlita snickare i Sälen för dina renoveringsarbeten

TE Röj och Plåt kan erbjuda dig hjälp med alla typer av byggarbeten och renoveringsarbeten. Vi är experter på takläggning, plåtarbeten och snickeriarbeten i alla dess former. När du behöver renovera ett kök eller då du ska inreda en källare kan du kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt. Våra snickare i sälen är yrkesutbildade och har en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att du alltid får arbetet utfört med högsta kvalité.

 

Vi använder oss endast av godkänt material som kommer från välkända materialtillverkare för att säkerställa att våra arbeten som utförs får maximal livslängd. Självklart lämnar vi också garantier på vårt arbete så att du kan vara trygg med vårt arbete även efter att vi är klara. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan lyssna på dina önskemål och lämna tips inför din renovering, utan att du förbinder dig för något.


Fler tjänster vi utför

Kostnadsfritt platsbesök med oss på TE Bygg & Plåt

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt platsbesök - helt utan köpkrav! Där vi tillsammans kan säkerställa att dina krav och önskemål blir uppfyllda för ditt nästa projekt. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en av våra proffsiga snickare dig inom kort!